EPS, XPS stootvast, slagvast IMPACT coating en Snij en scheur bestendige.

Als één van de weinigen zijn buiten de gebruikelijke polyurea applicatie en toepassings-methode. Zijn we ook in staat de polyurea coatings nog extreem stootvast en slagvast te maken en die ook in zeer hoge mate  snij, zaag en scheur bestendig. Dit met onze eigen ontwikkelde Polyurea Impact coating.

Voorbeeld EPS 200 met stootvast en slagvast Impact coating is bestand tegen IMPACT TEST 1cm² met  39 Kilonewton (4 Ton) zelfs op de scherpe randen  dit met een aangebrachte laag dikte van slechts  3 mm die dus bestand tegen de kracht van de valproef / IMPACT TEST  norm van 4 ton, dit alles zonder enige vervorming te constateren.

Ja zelfs op de scherpe randen, waar de IMPACT  nog hoger ligt door geringere oppervlakte van die  1cm².  en ook nog eens verschillende keren uitgevoerd op die zelfde locatie. dus zeker is EPS met de Impact coating vandalisme proef.

Als bijkomend voordeel  reduceert deze methode  de uiteindelijke laag dikte zodat ze vaak niet veel duurder zijn of soms zelfs goedkoper zijn dan de gebruikelijke dikkere polyurea hotspray coating lagen toepassingen.

Tevens beschikken we over de gedegen kennis  EPS constructies  (vrije-vorm) met onze polyurea spuit-processen.

Mocht u in de reguliere coating branche niet de geschikte oplossing aangeboden krijgen, zijn we graag bereid vrijblijvend onze specials coating  toepassingen te bespreken en mogelijk op kleine schaal te testen of deze de geschikte oplossing kunnen bieden.

Ons motto :stilstand is achteruitgang en blijven zodoende via de Six Sigma methodiek, continu onze processen en de klanten toepassingen optimaliseren. Hopelijk kunnen we ook u zodoende van dienst zijn aan de gestelde specificaties.

Voor informatie over de mogelijkheden kan men contact opnemen mailto:info@BCKcoating.nl