EPS schuim

Polyurea Hot spray coating voor Piepschuim .


Dit proces is uitermate geschikt om op logo’s en 3D letters van EPS, piepschuim te spuiten, aangezien er geen verdunnings-middelen in zitten en in slechts enkele seconden volledig uithardt.
Het is een naadloos spuitproces en een waterdichte afwerking met laagdiktes van 2mm of meer, zodoende wordt het piepschuim 30 jaar lang duurzaam beschermd.
De coating voor piepschuim, EPS is extreem slijtvast, kras en stootvast, elastisch, geluiddempend, hygiënisch en met antislib werking, resistent tegen diverse chemicaliën. Verkrijgbaar in verschillende Shore Hardheden en kan eventuele nadien worden afgewerkt in elk gewenste kleur en glansgraden eventueel met toevoegingen brand vertragend te maken.

Buiten eventuele belettering, van EPS/piepschuim, is het ook mogelijk dit proces in te zetten in BV retour verpakking met als basis EPS-schuim.

Note: de rigide Polyurea coatings type worden veelvuldig  ingezet als auto bumper materiaal bij de prominente auto merken. U kunt zich voorstellen dat dit een ultieme bescherming bied voor het EPS schuim of vergelijkbare basis materialen zoals Tempex  Polystyreen pur.

 

 

 

Voor informatie over de mogelijkheden kan men contact opnemen mailto:info@BCKcoating.nl