Trailer en Bedliners

Bedliners  voor  de Vrachtwagen, Truck en Pickup.

Vrachtwagen bedliner  zijn coating producten die op de trailer laadvloeren van een vrachtwagen of Pick-Up wordt gespoten. Als beschermen tegen schade en kan ook een slibbestendig oppervlak creëren waardoor de lading op zijn plaats zal blijven staan. Tevens is het mogelijk met de Bedliner  de wanden en laadvloer naadloos in elkaar over te laten gaan. Zodoende zijn deze laadvloeren met één gespoten Bedliner  volkomen vloeistof dicht en eenvoudig te reinigen dan wel te desinfecteren voor agrarische sector.

Onze toegepaste coatings zijn gecertificeerd en mogen worden gebruikt in omgevingen waar ze in aanraking komen met levend organisme, dan wel gecertificeerd voor de food sector.

Note: de rigide Polyurea coatings type worden veelvuldig  ingezet als auto bumper materiaal, bij de prominente auto merken. U kunt zich voorstellen dat dit een ultieme bescherming bied voor laadvloeren.

Truck Bedliner

 

VW Transporter

     Voorbewerkingen van een VW transporter .

Nadien wordt er rondom een 3 mm naadloze vloeistofdichte coating laag aangebracht met anti slip eigenschappen.

 

en de VW Transporter  was na het afbouwen gelijk weer inzetbaar door de klant.

Naadloze vloeistofdichte coating vloer

 

  

Wand, deur en dak panelen kunnen indien gewenst in de zelfde coating structuur worden gespoten en  zijn gelijk stoot vast .

 

 

 

 

Voor informatie over de mogelijkheden kan men contact opnemen :  mailto:info@BCKcoating.nl