EPS XPS coating IMPACT, Snij en scheur bestendige.

Als een van de weinigen zijn buiten andere specifieke applicatie en toepassings methode,  we zijn in staat de  polyurea coatings extreem slagvaster en in zeer hoge mate snij, zaag en scheur bestendig te maken.

Voorbeeld EPS 200 bestand tegen IMPACT TEST 1cm² met  39 Kilonewton (4 Ton) zelfs op de scherpe randen  dit met een aangebrachte laag dikte van slechts  3 mm die bestand tegen de kracht van de valproef / IMPACT TEST  norm zonder vervorming.

Ja zelfs op de scherpe randen waar de IMPACT  nog hoger ligt door geringere oppervlakte van die  1cm².  en ook nog eens verschillende keren uitgevoerd op de zelfde locatie, dus zeker vandalisme proef.

Als voordeel  reduceert deze methode  de uiteindelijke laag dikte zodat ze vaak niet veel duurder zijn of zelfs goedkoper zijn dan de gebruikelijke dikkere coating lagen toepassingen.

Tevens beschikken we over de kennis  slagvaste  constructies  (vrije-vorm) met onze polyurea spuit-processen.

Mocht u in de reguliere coating branche niet de geschikte oplossing aangeboden krijgen, zijn we graag bereid vrijblijvend onze specials coating  toepassingen te bespreken en mogelijk op kleine schaal te testen of deze de geschikte oplossing kunnen bieden.

ons motto :stilstand is achteruitgang en blijven zodoende via de Six Sigma methodiek, continu onze processen en de klanten toepassingen optimaliseren, hopelijk kunnen we ook u zodoende van dienst zijn aan de gestelde specificaties.

Voor informatie over de mogelijkheden kan men contact opnemen mailto:info@BCKcoating.nl